JOHNSON COUNTY vs CAMPBELLSVILLE (Jul 10, 2022)

 
Box Score
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
CAMPBELLSVILLE 15 (3-0), JOHNSON COUNTY 0 (0-3)
Jul 10, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

JOHNSON COUNTY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CARSON MATNEY 2b 
PACEY HOWARD 3b 
ELIJAH BOLDEN ss 
PAT ARNETT 1b 
   PARKER MEEKS-DAY 1b 
AUSTIN KIDD dh/p 
COLIN BRANHAM p/dh 
GRAYSON COCHRAN lf 
ZANE MULLINS c 
GAVIN McCORMICK rf 
RYLAN KELSEY cf 
Totals  10 
  
CAMPBELLSVILLE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
DAX GRAY 2b 
   LANDON LEE 2b 
KAYSEN THOMPSON cf 
   JADEN ELMORE lf 
TY BURWASH ss 
MASON WILLIS 3b 
KADEN BURTON c 
BRODY HINES lf/cf 
BRODY SIDEBOTTOM rf 
TRAXTON WALLACE 1b 
BAKER COX dh 
ANDREW BURRESS p 
Totals  18  15 

Score by Innings            R  H  E
-----------------------------------
JOHNSON COUNTY...... 000 -  0  1  2
CAMPBELLSVILLE...... 744 - 15  7  0
-----------------------------------

Note: 1 out, 2 runners LOB when the game ended.

E - HOWARD; MULLINS. LOB - JOHNSON CO. 1; CAMPBELL 4. 2B - SIDEBOTTOM; WALLACE. SB - GRAY 2; THOMPSON 2; BURWASH; WILLIS; BURTON; HINES 2; SIDEBOTTOM; COX.

JOHNSON COUNTY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLIN BRANHAM L  1.0  12 
AUSTIN KIDD   1.1  12  14 
  
CAMPBELLSVILLE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANDREW BURRESS W  3.0  10  10 

Win - BURRESS. Loss - BRANHAM. Save - None. WP - KIDD 3; BRANHAM 5. BK - BRANHAM. PB - MULLINS 2.

Umpires -
Start: 7:00 pm Time: 1:05 Attendance:

BRANHAM faced 1 batter in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
CAMPBELLSVILLE 15 (3-0), JOHNSON COUNTY 0 (0-3)
Jul 10, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

JOHNSON COUNTY starters: 7/2b MATNEY; 3/3b HOWARD; 13/ss BOLDEN; 23/1b ARNETT; 10/dh KIDD; 4/p BRANHAM; 8/lf COCHRAN; 2/c MULLINS; 25/rf McCORMICK; 9/cf KELSEY;

CAMPBELLSVILLE starters: 17/2b GRAY; 4/cf THOMPSON; 24/ss BURWASH; 22/3b WILLIS; 9/c BURTON; 11/lf HINES; 8/rf SIDEBOTTOM; 5/1b WALLACE; 3/dh COX; 42/p BURRESS;

JOHNSON COUNTY 1st - MATNEY popped up to 2b. HOWARD popped up to 2b. BOLDEN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAMPBELLSVILLE 1st - GRAY walked. GRAY stole second. GRAY stole third. THOMPSON walked. THOMPSON stole second. BURWASH walked; THOMPSON advanced to third on a wild pitch; GRAY scored on a wild pitch. BURWASH stole second. BURWASH advanced to third on a wild pitch; THOMPSON scored on a wild pitch. WILLIS walked. WILLIS advanced to third on a wild pitch; BURWASH scored on a wild pitch. BURTON walked; WILLIS scored on a wild pitch. BURTON stole second. HINES struck out swinging, reached first on a passed ball; BURTON scored. HINES stole second. HINES stole third. SIDEBOTTOM reached on a fielder's choice to third base, RBI; HINES scored, unearned. SIDEBOTTOM stole second. SIDEBOTTOM advanced to third on a wild pitch. WALLACE struck out swinging. SIDEBOTTOM scored on a balk, unearned. COX singled to left field. COX stole second. BURRESS struck out looking. GRAY popped up to 2b. 7 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOHNSON COUNTY 2nd - ARNETT grounded out to c. KIDD struck out swinging. BRANHAM singled up the middle. COCHRAN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CAMPBELLSVILLE 2nd - THOMPSON walked. KIDD to p. BRANHAM to dh. THOMPSON stole second. BURWASH walked. WILLIS singled to left field, RBI; BURWASH advanced to third; THOMPSON scored. WILLIS stole second. WILLIS advanced to third on a wild pitch; BURWASH scored on a wild pitch. BURTON grounded out to 2b, RBI; WILLIS scored. HINES grounded out to p. SIDEBOTTOM doubled to center field. WALLACE doubled to center field, RBI; SIDEBOTTOM scored. COX struck out looking. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOHNSON COUNTY 3rd - LEE to 2b for GRAY. ELMORE to lf for THOMPSON. HINES to cf. MULLINS grounded out to p. McCORMICK struck out swinging. KELSEY struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAMPBELLSVILLE 3rd - MEEKS-DAY to 1b for ARNETT. BURRESS struck out swinging, reached first on a passed ball, advanced to third on a throwing error by c. BURRESS scored on a wild pitch, unearned. LEE singled to center field. ELMORE walked; LEE advanced to second. BURWASH reached on a fielder's choice to left field; ELMORE advanced to second; LEE out at third lf to 3b. BURWASH advanced to second on a wild pitch; ELMORE advanced to third on a wild pitch. WILLIS reached on a fielding error by 3b; BURWASH advanced to third; ELMORE scored, unearned. BURTON singled to shortstop, RBI; WILLIS advanced to second; BURWASH scored, unearned. HINES singled through the left side, RBI; BURTON advanced to second; WILLIS scored, unearned. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.