SOUTH LEXINGTON vs JOHNSON COUNTY (Jul 10, 2022)

 
Box Score
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
SOUTH LEXINGTON 13 (2-1), JOHNSON COUNTY 2 (0-2)
Jul 10, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

SOUTH LEXINGTON   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LINCOLN BLACKERBY ss/p 
WILLIAM WEBER cf 
   BRYCE McCAULEY cf 
HARRISON SHEPHENS 2b/ss 
KENDON WILSON dh 
NATHAN McKINNEY 3b 
STEPHEN BRACH-SPIVEY c 
BRODY McGRAW 1b 
COLTON CASSELL p/2b 
WYATT HAYSLETT lf 
MATTHEW BOX rf 
Totals  21  13  10  10  12 
  
JOHNSON COUNTY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CARSON MATNEY 2b 
PACEY HOWARD 3b 
ELIJAH BOLDEN p/1b 
PAT ARNETT 1b/p 
AUSTIN KIDD c 
COLIN BRANHAM ss 
GRAYSON COCHRAN lf 
   GAVIN McCORMICK lf 
ZANE MULLINS dh 
PARKER MEEKS-DAY rf 
RYLAN KELSEY cf 
Totals  14  12 

Score by Innings              R  H  E
-------------------------------------
SOUTH LEXINGTON..... 128 2 - 13  9  1
JOHNSON COUNTY...... 200 0 -  2  1  1
-------------------------------------
E - McKINNEY; ARNETT. LOB - SOUTH LEX 8; JOHNSON CO. 1. 2B - McKINNEY; BOX; KIDD. HBP - STEPHENS; HOWARD. SF - BLACKERBY. SB - WEBER 4; WILSON 2; BRACH-SPIVEY; McGRAW; CASSELL 2; HAYSLETT 2; BOX 2.

SOUTH LEXINGTON   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLTON CASSELL W  3.0  11  12 
LINCOLN BLACKERBY   1.0 
  
JOHNSON COUNTY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ELIJAH BOLDEN L  2.1  10  14  21 
PAT ARNETT   1.2  12 

Win - CASSELL. Loss - BOLDEN. Save - None. WP - CASSELL; BOLDEN 2; ARNETT 5. HBP - by CASSELL (HOWARD); by ARNETT (STEPHENS). BK - ARNETT. PB - KIDD 2.

Umpires -
Start: Time: 1:15 Attendance:
Game notes: Pitch Counts South Lexington:Cassell-32,Blackerby-10 Johnson Co.:Bolden-87(85),Arnett-54

 
Play-by-Play
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
SOUTH LEXINGTON 13 (2-1), JOHNSON COUNTY 2 (0-2)
Jul 10, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

SOUTH LEXINGTON starters: 33/ss BLACKERBY; 17/cf WEBER; 14/2b STEPHENS; 11/dh WILSON; 55/3b McKINNEY; 10/c BRACH-SPIVEY; 21/1b McGRAW; 7/p CASSELL; 24/lf HAYSLETT; 1/rf BOX;

JOHNSON COUNTY starters: 7/2b MATNEY; 3/3b HOWARD; 13/p BOLDEN; 23/1b ARNETT; 10/c KIDD; 4/ss BRANHAM; 8/lf COCHRAN; 2/dh MULLINS; 55/rf MEEKS-DAY; 9/cf KELSEY;

SOUTH LEXINGTON 1st - BLACKERBY walked. WEBER grounded out to p; BLACKERBY advanced to third. STEPHENS walked. WILSON reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; STEPHENS out at second ss to 2b; BLACKERBY scored. WILSON stole second. McKINNEY walked. BRACH-SPIVEY walked; McKINNEY advanced to second; WILSON advanced to third. McGRAW struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

JOHNSON COUNTY 1st - MATNEY reached on a throwing error by 3b, advanced to second. HOWARD hit by pitch. BOLDEN reached on a fielder's choice to third base; HOWARD advanced to second; MATNEY out at third 3b unassisted. ARNETT reached on a fielder's choice to pitcher; BOLDEN advanced to second; HOWARD out at third p to 3b. KIDD doubled down the lf line, RBI; ARNETT advanced to third; BOLDEN scored, unearned. KIDD advanced to third on a wild pitch; ARNETT scored on a wild pitch, unearned. BRANHAM struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SOUTH LEXINGTON 2nd - CASSELL walked. CASSELL stole second. CASSELL stole third. HAYSLETT struck out looking. CASSELL scored on a passed ball, unearned. BOX doubled down the lf line. BLACKERBY flied out to cf, SAC, RBI; BOX scored. WEBER walked. WEBER stole second. WEBER stole third. STEPHENS grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOHNSON COUNTY 2nd - COCHRAN grounded out to 3b. MULLINS struck out swinging. MEEKS-DAY popped up to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SOUTH LEXINGTON 3rd - WILSON singled through the right side. WILSON stole second. McKINNEY doubled to left field, RBI; WILSON scored. BRACH-SPIVEY singled to left field, RBI; McKINNEY scored. BRACH-SPIVEY stole second. BRACH-SPIVEY advanced to third on a wild pitch. McGRAW reached on a muffed throw by 1b, assist by p, RBI; BRACH-SPIVEY scored. McGRAW stole second. CASSELL singled to left field, advanced to second, RBI; McGRAW scored, unearned. CASSELL advanced to third on a passed ball. HAYSLETT singled to right field, RBI; CASSELL scored. HAYSLETT stole second. HAYSLETT stole third. BOX singled to center field, RBI; HAYSLETT scored. BOX advanced to second on a wild pitch. BOX stole third. BLACKERBY struck out looking. BOLDEN to 1b. ARNETT to p. WEBER singled to third base, RBI; BOX scored. WEBER stole second. WEBER stole third. STEPHENS hit by pitch. STEPHENS advanced to second. WILSON walked. WILSON advanced to second on a wild pitch; STEPHENS advanced to third on a wild pitch; WEBER scored on a wild pitch. McKINNEY struck out looking. BRACH-SPIVEY struck out swinging. 8 runs, 7 hits, 1 error, 2 LOB.

JOHNSON COUNTY 3rd - KELSEY struck out swinging, out at first c to 1b. MATNEY grounded out to ss. HOWARD grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SOUTH LEXINGTON 4th - McCORMICK to lf for COCHRAN. McGRAW walked. McGRAW advanced to second on a balk. CASSELL flied out to cf. McGRAW advanced to third on a wild pitch. HAYSLETT singled to left field, RBI; McGRAW scored. HAYSLETT advanced to third on a wild pitch. HAYSLETT scored on a wild pitch. BOX walked. BOX stole second, advanced to third on a wild pitch. BLACKERBY walked. McCAULEY to cf for WEBER. BLACKERBY advanced to second. McCAULEY struck out swinging. STEPHENS grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JOHNSON COUNTY 4th - BLACKERBY to p. STEPHENS to ss. CASSELL to 2b. BOLDEN struck out looking. ARNETT grounded out to 2b. KIDD struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.