JOHNSON COUNTY vs JESSAMINE COUNTY (Jul 09, 2022)

 
Box Score
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
JESSAMINE COUNTY 13 (0-1), JOHNSON COUNTY 3 (1-1)
Jul 09, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

JOHNSON COUNTY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CARSON MATNEY ss/p 
PACEY HOWARD 2b 
ELIJAH BOLDEN 1b/3b 
PAT ARNETT dh/1b 
AUSTIN KIDD 3b/c 
ZANE MULLINS c/dh 
GRAYSON COCHRAN lf/p 
COLIN BRANHAM p/ss 
GAVIN McCORMICK rf 
   PARKER MEEKS-DAY rf 
RYLAN KELSEY cf 
Totals  15  10  10 
  
JESSAMINE COUNTY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
WESTIN McCAULEY ss 
KRU KOEHN lf/p 
SAMUEL FOSTER p/lf 
DALTON BECKNELL c 
JAMES FOSTER 3b 
BRYSON COMBS rf/lf 
CRUZ LENHART 2b 
MICHAEL CARTER 1b 
ALEX BOOKER cf 
COLT CARLSON dh 
Totals  19  13  12 

Score by Innings              R  H  E
-------------------------------------
JOHNSON COUNTY...... 201 0 -  3  2  6
JESSAMINE COUNTY.... 281 2 - 13  8  2
-------------------------------------

Note: 1 out, 1 runner LOB when the game ended.

E - BOLDEN 4; KIDD; MULLINS; McCAULEY; J FOSTER. LOB - JOHNSON CO. 5; JESSAMINE CO 5. 2B - COMBS. HR - CARTER. HBP - McCAULEY. SF - S FOSTER. SB - BOLDEN; McCAULEY 2; KOEHN 3; BECKNELL; COMBS 2; LENHART 3; CARTER; BOOKER 2.

JOHNSON COUNTY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLIN BRANHAM L  1.0 
CARSON MATNEY   1.1  12 
GRAYSON COCHRAN   1.0 
  
JESSAMINE COUNTY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SAMUEL FOSTER W  3.0  11  16 
KRU KOEHN   1.0 

Win - S FOSTER. Loss - BRANHAM. Save - None. WP - MATNEY; COCHRAN 3; BRANHAM; S FOSTER 3. HBP - by BRANHAM (McCAULEY). PB - MULLINS; BECKNELL.

Umpires -
Start: Time: 1:37 Attendance:
Game notes: Pitch Counts Johnson Co.:Branham-39,Matney-39,Cochran-28 Jessamine Co.:S.Foster-69,Kohen-19
BRANHAM faced 3 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
JESSAMINE COUNTY 13 (0-1), JOHNSON COUNTY 3 (1-1)
Jul 09, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

JOHNSON COUNTY starters: 7/ss MATNEY; 3/2b HOWARD; 13/1b BOLDEN; 23/dh ARNETT; 10/3b KIDD; 2/c MULLINS; 8/lf COCHRAN; 4/p BRANHAM; 25/rf McCORMICK; 9/cf KELSEY;

JESSAMINE COUNTY starters: 1/ss McCAULEY; 14/lf KOEHN; 3/p S FOSTER; 30/c BECKNELL; 42/3b J FOSTER; 6/rf COMBS; 24/2b LENHART; 13/1b CARTER; 8/cf BOOKER; 45/dh CARLSON;

JOHNSON COUNTY 1st - MATNEY walked. MATNEY advanced to second on a wild pitch. MATNEY advanced to third on a wild pitch. HOWARD struck out looking. BOLDEN walked. BOLDEN stole second. ARNETT reached on a throwing error by ss, advanced to second, RBI; BOLDEN scored, unearned; MATNEY scored. KIDD struck out swinging. ARNETT advanced to third on a wild pitch. MULLINS walked. COCHRAN walked; MULLINS advanced to second. BRANHAM reached on a fielder's choice to shortstop; COCHRAN advanced to second; MULLINS out at second ss unassisted. 2 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

JESSAMINE COUNTY 1st - McCAULEY hit by pitch. McCAULEY stole second. McCAULEY advanced to third on a wild pitch. KOEHN walked. KOEHN stole second. S FOSTER struck out swinging. BECKNELL singled to left center, 2 RBI; KOEHN scored; McCAULEY scored. BECKNELL stole second. J FOSTER struck out looking. COMBS reached on an error by 1b, assist by ss; BECKNELL advanced to third. COMBS stole second. BECKNELL out at home c unassisted. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JOHNSON COUNTY 2nd - McCORMICK struck out looking. KELSEY struck out swinging. MATNEY struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JESSAMINE COUNTY 2nd - LENHART walked. LENHART stole second, advanced to third on a throwing error by c. CARTER homered to right field, 2 RBI; LENHART scored. BOOKER singled to shortstop. MATNEY to p. BRANHAM to ss. BOOKER stole second. CARLSON reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b. BOOKER stole third. McCAULEY singled through the right side, RBI; CARLSON advanced to third; BOOKER scored. KOEHN singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by 1b, RBI; McCAULEY scored; CARLSON scored. KOEHN stole third. S FOSTER flied out to lf, SAC, RBI; KOEHN scored, unearned. BECKNELL walked. J FOSTER flied out to cf. COMBS doubled to left field; BECKNELL advanced to third. LENHART struck out swinging, reached first on a passed ball; COMBS advanced to third; BECKNELL scored, unearned. LENHART stole second. LENHART advanced to third on a wild pitch; COMBS scored on a wild pitch, unearned. CARTER walked. CARTER stole second. BOOKER struck out swinging. 8 runs, 5 hits, 3 errors, 2 LOB.

JOHNSON COUNTY 3rd - HOWARD grounded out to p. BOLDEN walked. ARNETT struck out swinging. KIDD singled to left field, RBI; BOLDEN scored. MULLINS struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JESSAMINE COUNTY 3rd - BOLDEN to 3b. ARNETT to 1b. KIDD to c. MULLINS to dh. MEEKS-DAY to rf for McCORMICK. CARLSON grounded out to p. McCAULEY singled to right field. McCAULEY stole second. MATNEY to lf. COCHRAN to p. McCAULEY advanced to third on a wild pitch. KOEHN walked. KOEHN stole second. S FOSTER reached on an error by 3b, advanced to second on a throwing error by c, RBI; KOEHN advanced to third, out at home 3b to c; McCAULEY scored. BECKNELL grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

JOHNSON COUNTY 4th - KOEHN to p. S FOSTER to lf. COCHRAN singled, advanced to second on a throwing error by 3b. BRANHAM struck out swinging. MEEKS-DAY struck out swinging, out at first c to 1b; COCHRAN advanced to third on a passed ball. KELSEY struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JESSAMINE COUNTY 4th - S FOSTER to cf. COMBS to lf. J FOSTER grounded out to ss. COMBS walked. COMBS stole second. LENHART singled to right center, RBI; COMBS scored. LENHART stole second. CARTER walked; LENHART advanced to third on a wild pitch. LENHART scored on a wild pitch. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.