SOUTH LEXINGTON vs CAMPBELLSVILLE (Jul 08, 2022)

 
Box Score
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
CAMPBELLSVILLE 10 (1-0), SOUTH LEXINGTON 9 (1-1)
Jul 08, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

SOUTH LEXINGTON   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LINCOLN BLACKERBY ss 
WILLIAM WEBER cf/p 
HARRISON SHEPHENS 3b/c 
KENDON WILSON dh 
NATHAN McKINNEY c/1b 
STEPHEN BRACH-SPIVEY p/cf 
BRODY McGRAW 1b 
   MATTHEW BOX rf/p 
BRANDT KIDWELL lf 
DAVID WASHING 2b 
BRYCE McCAULEY rf/cf 
Totals  26  17 
  
CAMPBELLSVILLE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
DAX GRAY ss 
KAYSEN THOMPSON cf 
TY BURWASH 3b 
MASON WILLIS p/dh 
JADEN ELMORE c 
KADEN BURTON rf 
BRODY HINES lf 
TRAXTON WALLACE 1b/dh 
   BRODY SIDEBOTTOM dh 
LANDON LEE 2b 
BAKER COX dh 
   GRIF THOMAS p 
Totals  25  10  18 

Score by Innings                R  H  E
---------------------------------------
SOUTH LEXINGTON..... 322 020 -  9  7  3
CAMPBELLSVILLE...... 113 221 - 10  9  2
---------------------------------------

Note: 2 outs, 2 runners LOB when the game ended.

E - WEBER; McKINNEY; BRACH-SPIVEY; GRAY; THOMAS. DP - SOUTH LEX 1. LOB - SOUTH LEX 5; CAMPBELL 8. 2B - BRACH-SPIVEY; BURWASH. HR - STEPHENS; WILSON; THOMPSON. HBP - ELMORE. SH - WASHING. SF - WILLIS. SB - BLACKERBY 2; WEBER; STEPHENS; WILSON; BRACH-SPIVEY; GRAY; THOMPSON; BURWASH 2; BURTON; HINES. CS - SIDEBOTTOM.

SOUTH LEXINGTON   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STEPHEN BRACH-SPIVEY   2.0  10  14 
WILLIAM WEBER   1.1 
MATTHEW BOX L  2.1  11  14 
  
CAMPBELLSVILLE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MASON WILLIS   0.0 
GRIF THOMAS W  6.0  24  27  10 

Win - THOMAS. Loss - BOX. Save - None. WP - BRACH-SPIVEY 2; BOX; WILLIS 2; THOMAS 2. HBP - by BOX (ELMORE). PB - STEPHENS; McKINNEY.

Umpires - HP: Chuck Howson 1B: Chas Howson
Start: 5:02 pm Time: 2:16 Attendance:
Game notes: Pitch Counts Campbellsville:Willis-22,Thomas-76 South Lexington:Spivey-75,Weber-33,Box-53
WILLIS faced 5 batters in the 1st.
BRACH-SPIVEY faced 4 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
CAMPBELLSVILLE 10 (1-0), SOUTH LEXINGTON 9 (1-1)
Jul 08, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

SOUTH LEXINGTON starters: 33/ss BLACKERBY; 17/cf WEBER; 14/3b STEPHENS; 11/dh WILSON; 55/c McKINNEY; 10/p BRACH-SPIVEY; 21/1b McGRAW; 12/lf KIDWELL; 28/2b WASHING; 66/rf McCAULEY;

CAMPBELLSVILLE starters: 17/ss GRAY; 4/cf THOMPSON; 24/3b BURWASH; 22/p WILLIS; 2/c ELMORE; 9/rf BURTON; 11/lf HINES; 5/1b WALLACE; 18/2b LEE; 3/dh COX;

SOUTH LEXINGTON 1st - BLACKERBY singled to center field. BLACKERBY stole second. BLACKERBY advanced to third on a wild pitch. WEBER walked. WEBER stole second. STEPHENS reached on a fielder's choice to pitcher, RBI; WEBER advanced to third; BLACKERBY scored. STEPHENS stole second. STEPHENS advanced to third on a wild pitch; WEBER scored on a wild pitch. WILSON walked. WILSON stole second. McKINNEY walked. WILLIS to dh. THOMAS to p for COX. BRACH-SPIVEY singled through the left side, RBI; McKINNEY advanced to second; WILSON advanced to third; STEPHENS scored. McGRAW struck out swinging. KIDWELL struck out looking. WASHING popped up to ss. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CAMPBELLSVILLE 1st - GRAY grounded out to ss. THOMPSON singled up the middle. BURWASH singled to right field; THOMPSON advanced to third. BURWASH stole second. WILLIS popped up to 2b, SAC, RBI; THOMPSON scored. BURWASH advanced to third on a passed ball. ELMORE struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SOUTH LEXINGTON 2nd - McCAULEY grounded out to ss. BLACKERBY walked. BLACKERBY stole second. WEBER fouled out to 1b. STEPHENS homered to left center, 2 RBI; BLACKERBY scored. WILSON walked. McKINNEY flied out to lf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CAMPBELLSVILLE 2nd - BURTON walked. BURTON stole second. HINES singled to third base; BURTON advanced to third. HINES stole second. HINES advanced to third on a wild pitch; BURTON scored on a wild pitch. WALLACE reached on a fielder's choice to pitcher, bunt; HINES out at home p to c. WALLACE advanced to second on a throwing error by p. LEE struck out swinging, bunt. THOMAS struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SOUTH LEXINGTON 3rd - WILLIS to 1b. WALLACE to dh. BRACH-SPIVEY doubled down the lf line. McGRAW grounded out to p; BRACH-SPIVEY advanced to third. KIDWELL singled down the lf line, RBI; BRACH-SPIVEY scored. KIDWELL advanced to second on a throwing error by p. WASHING out at first p to 2b, SAC, bunt; KIDWELL advanced to third. KIDWELL scored on a wild pitch, unearned. McCAULEY flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

CAMPBELLSVILLE 3rd - GRAY singled down the 1b line, bunt, advanced to second. GRAY stole third. GRAY scored on a wild pitch. THOMPSON walked. THOMPSON stole second. BURWASH singled to left field; THOMPSON advanced to third. BURWASH stole second. WILLIS walked. WEBER to p. BRACH-SPIVEY to cf. ELMORE walked, RBI; WILLIS advanced to second; BURWASH advanced to third; THOMPSON scored. BURTON reached on a fielder's choice to pitcher; ELMORE advanced to second; WILLIS advanced to third; BURWASH out at home p to c. HINES walked, RBI; BURTON advanced to second; ELMORE advanced to third; WILLIS scored. WALLACE struck out swinging. LEE struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

SOUTH LEXINGTON 4th - BLACKERBY grounded out to ss. WEBER fouled out to 3b. STEPHENS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAMPBELLSVILLE 4th - STEPHENS to c. McKINNEY to 1b. BRACH-SPIVEY to 3b. BOX to rf for McGRAW. McCAULEY to cf. THOMAS grounded out to p. GRAY walked. WEBER to cf. BOX to p. McCAULEY to rf. THOMPSON homered to left center, 2 RBI; GRAY scored. BURWASH struck out looking. WILLIS singled, advanced to second on a fielding error by cf. ELMORE struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SOUTH LEXINGTON 5th - WILSON homered to right center, RBI. McKINNEY grounded out to 1b unassisted. BRACH-SPIVEY singled to first base. BRACH-SPIVEY stole second. BRACH-SPIVEY advanced to third on a wild pitch. BOX flied out to lf. KIDWELL reached on a fielding error by ss, advanced to second; BRACH-SPIVEY scored, unearned. WASHING lined out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CAMPBELLSVILLE 5th - SIDEBOTTOM to dh for WALLACE. BURTON walked. BURTON advanced to second on a wild pitch. HINES reached on a throwing error by 1b, bunt, advanced to third; BURTON scored, unearned. SIDEBOTTOM singled through the left side, RBI; HINES scored, unearned. LEE struck out swinging. THOMAS struck out swinging, hit into double play c to 2b; SIDEBOTTOM out on the play, caught stealing. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

SOUTH LEXINGTON 6th - McCAULEY flied out to cf. BLACKERBY lined out to ss. WEBER flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAMPBELLSVILLE 6th - GRAY popped up to ss. THOMPSON grounded out to 1b unassisted. BURWASH doubled to right center, ground-rule. WILLIS intentionally walked. ELMORE hit by pitch; WILLIS advanced to second; BURWASH advanced to third. BURWASH scored on a passed ball, unearned. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.