BOYLE COUNTY vs SOUTHEASTERN (Jul 07, 2022)

 
Box Score
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
BOYLE COUNTY 11, SOUTHEASTERN 6
Jul 07, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

BOYLE COUNTY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ELMORE rf 
TUCKER MOSLEY cf 
ANDREW HOLDER ss/p 
GAVIN STEELE 2b/3b 
KORBIN FOLGER p/ss 
DREW COULTER 1b 
SKYLAR COVEY lf/2b 
   GABE POWELL ph 
JACOB KERNODLE dh/lf 
LEVI DOYLE c/ss 
BODE WINCHESTER 3b 
   CLAYTON BERTRAM pr/dh 
Totals  29  11  10  11  13  18  11 
  
SOUTHEASTERN   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CAMERON JACKSON ss/2b 
TY SLUSHER lf/cf 
JACON LYCAN 1b/p 
PRESTON HIBBARD 3b/lf 
LUKE MEEKS p/3b 
HAYDEN HAMBLIN 2b/p 
JOHN BURNS c/2b  10 
BRODY FLETCHER dh 
LUCAS SALYER rf/lf 
   MITCHELL REEVES rf 
EVAN CERNIGLIA cf/2b 
   DEVIN THOMPSON cf 
Totals  25  18 

Score by Innings                R  H  E
---------------------------------------
BOYLE COUNTY........ 014 204 - 11 10  2
SOUTHEASTERN........ 002 400 -  6  7  2
---------------------------------------
E - ELMORE; FOLGER; HAMBLIN; CERNIGLIA. LOB - BOYLE CO. 11; SOUTHEASTERN 7. 2B - THOMPSON. 3B - FOLGER. HBP - MEEKS; FLETCHER. SB - ELMORE; COULTER; COVEY; KERNODLE 2; SLUSHER 2; LYCAN; HAMBLIN 3; BURNS 2; THOMPSON.

BOYLE COUNTY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KORBIN FOLGER W  3.1  16  20 
ANDREW HOLDER S  2.2  11 
  
SOUTHEASTERN   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LUKE MEEKS L  2.2  14  17 
HAYDEN HAMBLIN   0.1 
JACON LYCAN   0.1 
CAMERON JACKSON   2.0  10 
PRESTON HIBBARD   0.1 
JOHN BURNS   0.1 

Win - FOLGER. Loss - MEEKS. Save - HOLDER . WP - HOLDER; FOLGER; HIBBARD 3; HAMBLIN; BURNS. HBP - by FOLGER (FLETCHER); by HOLDER (MEEKS). BK - MEEKS. PB - BURNS.

Umpires -
Start: 8:08pm Time: 2:44 Attendance:
Game notes: Pitch Counts Boyle Cio:Folger-81,Holder-43 Southeastern:Meeks-57,Hamblin-21,Lycan-17,Jackson-44,Hibbard-19,Burns-9
HAMBLIN faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
BOYLE COUNTY 11, SOUTHEASTERN 6
Jul 07, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

BOYLE COUNTY starters: 2/rf ELMORE; 4/cf MOSLEY; 8/ss HOLDER; 5/2b STEELE; 24/p FOLGER; 13/1b COULTER; 23/lf COVEY; 10/dh KERNODLE; 3/c DOYLE; 1/3b WINCHESTER;

SOUTHEASTERN starters: 7/ss JACKSON; 3/lf SLUSHER; 23/1b LYCAN; 14/3b HIBBARD; 5/p MEEKS; 22/2b HAMBLIN; 19/c BURNS; 8/dh FLETCHER; 30/rf SALYER; 10/cf CERNIGLIA;

BOYLE COUNTY 1st - ELMORE struck out looking. MOSLEY struck out swinging. HOLDER singled to shortstop. STEELE reached on a fielder's choice to second base; HOLDER out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SOUTHEASTERN 1st - JACKSON grounded out to p. SLUSHER grounded out to ss. LYCAN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BOYLE COUNTY 2nd - FOLGER flied out to ss. COULTER grounded out to 2b. COVEY walked. COVEY stole second. COVEY advanced to third on a balk. KERNODLE walked; COVEY scored on a passed ball, unearned. KERNODLE stole second. DOYLE struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SOUTHEASTERN 2nd - HIBBARD flied out to cf. MEEKS grounded out to 2b. HAMBLIN singled to center field. HAMBLIN stole second. HAMBLIN stole third. BURNS walked. BURNS stole second. FLETCHER grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BOYLE COUNTY 3rd - WINCHESTER struck out looking. ELMORE singled to pitcher. ELMORE stole second. MOSLEY grounded out to p; ELMORE advanced to third. HOLDER singled down the 1b line, RBI; ELMORE scored. STEELE singled through the left side; HOLDER advanced to second. FOLGER singled to center field, advanced to second on a fielding error by cf, 2 RBI; STEELE scored; HOLDER scored. COULTER singled up the middle, RBI; FOLGER scored. COVEY walked; COULTER advanced to second. SLUSHER to cf. HIBBARD to lf. MEEKS to 3b. HAMBLIN to p. CERNIGLIA to 2b. COVEY advanced to second on a wild pitch; COULTER advanced to third on a wild pitch. KERNODLE walked. DOYLE struck out swinging. 4 runs, 5 hits, 1 error, 3 LOB.

SOUTHEASTERN 3rd - SALYER grounded out to p. CERNIGLIA walked. JACKSON singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf; CERNIGLIA advanced to third. SLUSHER singled to catcher, RBI; JACKSON advanced to third; CERNIGLIA scored, unearned. SLUSHER stole second. LYCAN walked; SLUSHER advanced to third on a wild pitch; JACKSON scored on a wild pitch. LYCAN stole second. HIBBARD struck out looking. MEEKS struck out looking. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BOYLE COUNTY 4th - SLUSHER to lf. HIBBARD to 2b. THOMPSON to cf for CERNIGLIA. JACKSON to 2b. SLUSHER to ss. HIBBARD to lf. WINCHESTER walked. ELMORE walked; WINCHESTER advanced to second. LYCAN to p. HAMBLIN to 1b. MOSLEY struck out swinging. HOLDER reached on a fielding error by 1b; ELMORE advanced to second; WINCHESTER advanced to third. STEELE walked, RBI; HOLDER advanced to second; ELMORE advanced to third; WINCHESTER scored. JACKSON to p. LYCAN to 1b. HAMBLIN to 2b. FOLGER singled to center field, RBI; STEELE advanced to second; HOLDER advanced to third; ELMORE scored. COULTER struck out looking. COVEY struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

SOUTHEASTERN 4th - HAMBLIN singled through the left side. HAMBLIN advanced to second on a throwing error by p. BURNS singled to second base; HAMBLIN advanced to third. BURNS stole second. FLETCHER hit by pitch. SALYER struck out looking. THOMPSON doubled to left center, 3 RBI; FLETCHER scored; BURNS scored; HAMBLIN scored. HOLDER to p. FOLGER to ss. THOMPSON stole third. JACKSON struck out swinging. SLUSHER singled down the rf line, RBI; THOMPSON scored. SLUSHER stole second. SLUSHER advanced to third on a wild pitch. LYCAN grounded out to p. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

BOYLE COUNTY 5th - KERNODLE struck out looking. DOYLE flied out to 1b. WINCHESTER walked. BERTRAM pinch ran for WINCHESTER. ELMORE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SOUTHEASTERN 5th - STEELE to 3b. FOLGER to c. COVEY to 2b. KERNODLE to lf. DOYLE to ss. BERTRAM. HIBBARD popped up to 2b. MEEKS hit by pitch. HAMBLIN reached on a fielder's choice to third base; MEEKS out at second 3b to 2b. HAMBLIN stole second. BURNS walked. FLETCHER struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BOYLE COUNTY 6th - REEVES to rf for SALYER. HAMBLIN to c. BURNS to 2b. MOSLEY struck out swinging. HOLDER singled to center field. STEELE singled to pitcher; HOLDER advanced to second. SALYER to lf for JACKSON. HIBBARD to p. FOLGER tripled to right field, 2 RBI; STEELE scored; HOLDER scored. FOLGER scored on a wild pitch. COULTER walked. POWELL pinch hit for COVEY. COULTER advanced to second on a wild pitch. POWELL struck out swinging. COULTER advanced to third on a wild pitch. KERNODLE walked. HIBBARD to 2b. BURNS to p. KERNODLE stole second; COULTER stole home. DOYLE walked. DOYLE advanced to second on a wild pitch; KERNODLE advanced to third on a wild pitch. BERTRAM struck out looking. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SOUTHEASTERN 6th - COVEY to 2b for POWELL. REEVES struck out looking. THOMPSON popped up to 2b. SALYER grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.