SOUTH LEXINGTON vs JESSAMINE COUNTY (Jul 07, 2022)

 
Box Score
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
SOUTH LEXINGTON 15, JESSAMINE COUNTY 1
Jul 07, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

SOUTH LEXINGTON   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LINCOLN BLACKERBY ss 
WILLIAM WEBER cf 
HARRISON SHEPHENS 3b 
KENDON WILSON dh 
NATHAN McKINNEY p/1b 
STEPHEN BRACH-SPIVEY 1b/rf 
   BRANDT KIDWELL 1b 
WYATT HAYSLETT rf/lf 
COLTON CASSELL lf/p 
DAVID WASHING 2b 
BRYCE McCAULEY c 
Totals  23  15  11  11  12 
  
JESSAMINE COUNTY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
WESTIN McCAULEY ss 
KRU KOEHN lf/p 
DALTON BECKNELL p 
   PEYTON WARFIELD rf 
JAMES FOSTER 3b/p 
ALEX BOOKER cf 
BRYSON COMBS c 
CRUZ LENHART 2b 
MICHAEL CARTER 1b/3b 
COLT CARLSON rf/1b 
Totals  14  12 

Score by Innings              R  H  E
-------------------------------------
SOUTH LEXINGTON..... 634 2 - 15  8  0
JESSAMINE COUNTY.... 000 1 -  1  2  3
-------------------------------------
E - KOEHN; WARFIELD; BOOKER. LOB - SOUTH LEX 9; JESSAMINE CO 1. HR - WILSON; McKINNEY. HBP - McKINNEY; McCAULEY. SB - BLACKERBY 2; WEBER; STEPHENS 2; HAYSLETT; CASSELL; WASHING 2; McCAULEY 3; LENHART.

SOUTH LEXINGTON   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NATHAN McKINNEY W  2.0 
COLTON CASSELL   2.0 
  
JESSAMINE COUNTY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DALTON BECKNELL L  1.1  13 
JAMES FOSTER   0.2  11 
KRU KOEHN   2.0  10  12 

Win - McKINNEY. Loss - BECKNELL. Save - None. WP - CASSELL; KOEHN; BECKNELL 2; J FOSTER 3. HBP - by BECKNELL (McKINNEY); by J FOSTER (McCAULEY).

Umpires - HP: Thad Hart 1B: Brian Bietz
Start: 6:03 pm Time: 1:27 Attendance:
Game notes: Pitch Counts Jessamine Co:Becknell-44,Foster-44,Koehn-35 S.Lexington:McKinney-24,Cassell-27
J FOSTER faced 5 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

2022 Cal Ripken 12 Major 70
SOUTH LEXINGTON 15, JESSAMINE COUNTY 1
Jul 07, 2022 at Lexington, Ky. (Veterans Park)

SOUTH LEXINGTON starters: 33/ss BLACKERBY; 17/cf WEBER; 14/3b STEPHENS; 11/dh WILSON; 55/p McKINNEY; 10/1b BRACH-SPIVEY; 24/rf HAYSLETT; 7/lf CASSELL; 28/2b WASHING; 66/c McCAULEY;

JESSAMINE COUNTY starters: 1/ss McCAULEY; 14/lf KOEHN; 30/p BECKNELL; 42/3b J FOSTER; 8/cf BOOKER; 6/c COMBS; 24/2b LENHART; 13/1b CARTER; 45/rf CARLSON;

SOUTH LEXINGTON 1st - BLACKERBY singled down the 3b line, bunt. BLACKERBY stole second. BLACKERBY advanced to third on a wild pitch. WEBER walked. STEPHENS grounded out to 2b, RBI; WEBER advanced to third; BLACKERBY scored. WEBER scored, failed pickoff attempt. WILSON walked. McKINNEY hit by pitch; WILSON advanced to second. McKINNEY advanced to second on a wild pitch; WILSON advanced to third on a wild pitch. BRACH-SPIVEY struck out swinging. HAYSLETT walked. CASSELL singled to right center, advanced to second, 3 RBI; HAYSLETT scored; McKINNEY scored; WILSON scored. WASHING singled to right center, RBI; CASSELL scored. WASHING stole second. WASHING stole third. McCAULEY walked. McCAULEY stole second. BLACKERBY popped up to p. 6 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

JESSAMINE COUNTY 1st - McCAULEY grounded out to 2b. KOEHN struck out swinging. BECKNELL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SOUTH LEXINGTON 2nd - WEBER struck out looking. STEPHENS walked. WARFIELD to rf for BECKNELL. J FOSTER to p. CARTER to 3b. CARLSON to 1b. STEPHENS stole second. WILSON homered to right field, 2 RBI; STEPHENS scored. McKINNEY homered to left center, RBI. BRACH-SPIVEY struck out looking. HAYSLETT reached on a fielding error by lf. HAYSLETT stole second. HAYSLETT advanced to third on a wild pitch. CASSELL walked. CASSELL stole second. WASHING flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

JESSAMINE COUNTY 2nd - J FOSTER struck out looking. BOOKER struck out looking. COMBS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SOUTH LEXINGTON 3rd - McCAULEY hit by pitch. McCAULEY stole second. BLACKERBY walked; McCAULEY advanced to third on a wild pitch. BLACKERBY stole second. WEBER singled to left center, 2 RBI; BLACKERBY scored; McCAULEY scored. WEBER stole second. WEBER advanced to third on a wild pitch. STEPHENS walked. STEPHENS stole second. WILSON walked. KOEHN to p. J FOSTER to lf. WILSON advanced to second on a wild pitch; STEPHENS advanced to third on a wild pitch; WEBER scored on a wild pitch. McKINNEY singled through the left side, RBI; WILSON advanced to third; STEPHENS scored. KIDWELL to 1b for BRACH-SPIVEY. KIDWELL lined out to ss; McKINNEY advanced to second. HAYSLETT walked. CASSELL popped up to ss. WASHING popped up to p. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

JESSAMINE COUNTY 3rd - McKINNEY to 1b. BRACH-SPIVEY to rf. HAYSLETT to lf. CASSELL to p. LENHART singled up the middle. LENHART stole second. CARTER struck out looking. LENHART advanced to third on a wild pitch. CARLSON reached on a fielder's choice to third base; LENHART out at home 3b to c. McCAULEY flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SOUTH LEXINGTON 4th - McCAULEY singled to right field. McCAULEY stole second. BLACKERBY lined out to ss. WEBER grounded out to p; McCAULEY advanced to third. STEPHENS reached on a fielding error by rf, advanced to third; McCAULEY scored, unearned. WILSON walked. McKINNEY reached on a fielding error by cf; WILSON advanced to third; STEPHENS scored, unearned. BRACH-SPIVEY popped up to ss. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

JESSAMINE COUNTY 4th - KOEHN singled to shortstop. WARFIELD grounded out to 2b; KOEHN advanced to third. J FOSTER grounded out to 2b, RBI; KOEHN scored. BOOKER struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.