LAKE CUMBERLAND, KY vs MATTOON, IL. (Jul 20, 2019)

 
Box Score
 

2019 Cal Ripken 11/70 Ohio Valley Region
LAKE CUMBERLAND, KY 12, MATTOON, IL. 9
Jul 20, 2019 at Somerset, Ky. (Ward Correll 1)

LAKE CUMBERLAND, KY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
KADE HARGIS cf 
CONNER ROBERTS rf/c 
CHASE FARMER 2b/p 
JONAH BROCK c 
   PIERCE JASPER pr/1b 
   CALEB SHIPP p/2b 
GAGE GREGORY p/rf 
BEN HAMPTON ss 
BRYSON STEVENS 3b 
COOPER STOCKTON 1b/p 
   SEBASTIAN GUZMAN pr 
KAMDEN MEASEL lf 
Totals  31  12  11  10  18 
  
MATTOON, IL.   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MADDEN JOHNSON ss/c 
MATTHEW MILLER 2b 
KAMDEN TINSMAN cf/rf 
HAMPTON PATSKA 3b/1b 
RYLAN RINKER lf/p 
DEREK SHARP p/cf 
LOGAN THOMPSON rf 
   DALLAS MORTON lf 
JACKSON GRIFFITH 1b 
   DJ STEVENS 3b 
ISAIAH WARRINGTON c/ss 
Totals  25  18  11 

Score by Innings                R  H  E
---------------------------------------
LAKE CUMBERLAND, KY. 340 203 - 12 11  2
MATTOON, IL......... 200 142 -  9  9  5
---------------------------------------
E - SHIPP; G GREGORY; JOHNSON 2; MILLER; PETSKA; RINKER. LOB - LAKE CUM. 9; MATTOON 4. 2B - BROCK; G GREGORY; HAMPTON; JOHNSON; MILLER; PETSKA 2; RINKER. HBP - BROCK. SF - TINSMAN. SB - ROBERTS 2; G GREGORY 2; GUZMAN; MEASEL 3; MORTON; WARRINGTON. CS - ROBERTS.

LAKE CUMBERLAND, KY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAGE GREGORY   3.0  11  12 
COOPER STOCKTON   1.1  10 
CALEB SHIPP   1.1 
CHASE FARMER   0.1 
  
MATTOON, IL.   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DEREK SHARP   2.0  13  16 
RYLAN RINKER   3.0  12  15 
ISAIAH WARRINGTON   1.0 

Win - None. Loss - None. Save - None. WP - SHIPP; G GREGORY; RINKER; SHARP. HBP - by SHARP (BROCK). BK - RINKER 2; SHARP. PB - ROBERTS 2.

Umpires -
Start: Time: Attendance:
Game notes: Pitch Counts LC:G.Gregory-40,Stockton-36,Shipp-40,Farmer-1 Mattoon:Sharp-56,Rinker-61,Warrington-36 Players of the Game-LC-Roberts,Mattoon-Miller

 
Play-by-Play
 

2019 Cal Ripken 11/70 Ohio Valley Region
LAKE CUMBERLAND, KY 12, MATTOON, IL. 9
Jul 20, 2019 at Somerset, Ky. (Ward Correll 1)

LAKE CUMBERLAND, KY starters: 42/cf HARGIS; 11/rf ROBERTS; 34/2b FARMER; 0/c BROCK; 1/p G GREGORY; 99/ss HAMPTON; 12/3b STEVENS; 96/1b STOCKTON; 14/lf MEASEL;

MATTOON, IL. starters: 3/ss JOHNSON; 5/2b MILLER; 18/cf TINSMAN; 44/3b PETSKA; 9/lf RINKER; 8/p SHARP; 23/rf THOMPSON; 12/1b GRIFFITH; 6/c WARRINGTON;

LAKE CUMBERLAND, KY 1st - HARGIS reached on a fielding error by 3b, advanced to second. HARGIS advanced to third on a wild pitch. ROBERTS singled to left center, RBI; HARGIS scored, unearned. ROBERTS out at second p to 1b to ss, caught stealing. FARMER grounded out to ss. BROCK reached on a throwing error by ss. BROCK advanced to second on a balk. G GREGORY reached on a fielding error by 2b; BROCK advanced to third. G GREGORY stole second. HAMPTON doubled down the lf line, ground-rule, 2 RBI; G GREGORY scored, unearned; BROCK scored, unearned. STEVENS grounded out to 3b. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

MATTOON, IL. 1st - JOHNSON singled to second base. JOHNSON advanced to third on a throwing error by p. MILLER doubled to center field, RBI; JOHNSON scored. TINSMAN flied out to lf. PETSKA grounded out to 3b; MILLER advanced to third. MILLER scored on a wild pitch, unearned. RINKER walked. SHARP grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

LAKE CUMBERLAND, KY 2nd - STOCKTON reached on a fielding error by ss. MEASEL reached on a fielder's choice to shortstop; STOCKTON out at second ss to 2b. MEASEL stole second. HARGIS flied out to cf. MEASEL stole third. ROBERTS walked. ROBERTS stole second. FARMER walked. BROCK hit by pitch, RBI; FARMER advanced to second; ROBERTS advanced to third; MEASEL scored, unearned. G GREGORY singled to shortstop, RBI; BROCK advanced to second; FARMER advanced to third; ROBERTS scored, unearned. HAMPTON singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; G GREGORY advanced to third; BROCK scored, unearned; FARMER scored, unearned. STEVENS lined out to p. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

MATTOON, IL. 2nd - THOMPSON struck out looking. GRIFFITH grounded out to ss. WARRINGTON struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LAKE CUMBERLAND, KY 3rd - JOHNSON to c. TINSMAN to rf. PETSKA to 1b. RINKER to p. SHARP to cf. MORTON to lf for THOMPSON. STEVENS to 3b for GRIFFITH. WARRINGTON to ss. STOCKTON singled to right center. MEASEL popped up to 1b. HARGIS flied out to lf. ROBERTS singled down the lf line; STOCKTON advanced to second. FARMER struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MATTOON, IL. 3rd - JOHNSON grounded out to ss. MILLER popped up to 2b. TINSMAN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LAKE CUMBERLAND, KY 4th - BROCK doubled to left center. JASPER pinch ran for BROCK. G GREGORY doubled to right center, RBI; JASPER scored. G GREGORY advanced to third on a balk. HAMPTON struck out looking. G GREGORY scored on a wild pitch. STEVENS grounded out to 2b. STOCKTON grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATTOON, IL. 4th - ROBERTS to c. JASPER to 1b. G GREGORY to rf. STOCKTON to p. PETSKA doubled to left field. RINKER doubled down the lf line, RBI; PETSKA scored. SHARP singled to pitcher, advanced to second; RINKER advanced to third, out at home p to c. MORTON struck out swinging. STEVENS grounded out to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

LAKE CUMBERLAND, KY 5th - MEASEL singled to left center. MEASEL out at first c to 1b, picked off. HARGIS walked. ROBERTS walked; HARGIS advanced to second. ROBERTS stole second; HARGIS out at third c to 1b to 3b. FARMER walked. FARMER advanced to second on a balk; ROBERTS advanced to third on a balk. JASPER lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

MATTOON, IL. 5th - WARRINGTON walked. WARRINGTON stole second. JOHNSON walked. MILLER singled to second base; JOHNSON advanced to second; WARRINGTON advanced to third. TINSMAN flied out to cf, SF, RBI; MILLER advanced to second; JOHNSON advanced to third; WARRINGTON scored. PETSKA doubled to left center, ground-rule, 2 RBI; MILLER scored; JOHNSON scored. SHIPP to p for JASPER. STOCKTON to 1b. RINKER walked. SHARP struck out swinging. RINKER advanced to second on a passed ball; PETSKA advanced to third on a passed ball. MORTON singled through the right side, RBI; RINKER advanced to third; PETSKA scored. MORTON stole second. STEVENS popped up to 2b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

LAKE CUMBERLAND, KY 6th - RINKER to ss. WARRINGTON to p. G GREGORY walked. HAMPTON struck out swinging. G GREGORY stole second. STEVENS grounded out to 3b; G GREGORY advanced to third. STOCKTON reached on a fielding error by ss; G GREGORY scored, unearned. GUZMAN pinch ran for STOCKTON. GUZMAN stole second. MEASEL singled up the middle, RBI; GUZMAN scored, unearned. MEASEL stole second. HARGIS walked. ROBERTS singled through the right side, RBI; HARGIS advanced to third; MEASEL scored, unearned. FARMER struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

MATTOON, IL. 6th - STOCKTON to 1b for GUZMAN. WARRINGTON walked. WARRINGTON advanced to second on a throwing error by p. WARRINGTON advanced to third on a wild pitch. JOHNSON doubled to right field, RBI; WARRINGTON scored. JOHNSON advanced to third on a passed ball. MILLER grounded out to 1b unassisted, RBI; JOHNSON scored. TINSMAN struck out looking. FARMER to p. SHIPP to 2b. PETSKA popped up to 3b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.