SOUTHEASTERN-LEX,KY. vs OWENSBORO, KY (Jul 19, 2019)

 
Box Score
 

2019 Cal Ripken 11/70 Ohio Valley Region
SOUTHEASTERN-LEX,KY. 23 (1-0), OWENSBORO, KY 0 (0-1)
Jul 19, 2019 at Somerset, Ky. (Ward Correll Field 1)

SOUTHEASTERN-LEX,KY.   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SAM SPILLMAN 2b 
   CADE CRAGER 2b/ss 
BROEDY DUNHAM ss/c 
NOAH EVERSOLE 1b/lf 
GARY GIBSON c/3b 
ALEX ELMADOLAR p/1b 
JT COOPER cf 
CLAYTON HILT 3b 
   BRODY JONES rf/lf 
JOSEPH SEIGLER rf/2b 
RICHARD HARRIS lf/p 
Totals  28  23  15  15  12 
  
OWENSBORO, KY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
JOHN MILBURN ss/p 
COLIN GODEKE c/ph 
   CORBIN MARTIN p 
BYRON SLATON cf 
CARSON SOWDERS 3b/p 
MILES EDGE lf 
BRADEN EMBRY rf/2b 
CHRISTIAN SNYDER p/rf 
   KOBE JOHNSON rf/3b 
JT EDGE 1b 
   HUNTER BELLEW rf/1b 
CAMERON RICKARD 2b/ss 
Totals  13  12 

Score by Innings                 R  H  E
----------------------------------------
SOUTHEASTERN-LEX,KY. 643 (10) - 23 15  1
OWENSBORO, KY....... 000 0    -  0  2  6
----------------------------------------
E - GIBSON; MARTIN; SLATON; SOWDERS; EMBRY 2; RICKARD. LOB - SOUTHEASTERN 4; OBORO EAST 4. 2B - DUNHAM 2. 3B - GIBSON; JONES. HBP - CRAGER; EVERSOLE; SEIGLER; SLATON. SF - HILT. SB - SPILLMAN; DUNHAM 2; EVERSOLE 3; GIBSON; ELMADOLAR; COOPER 2; MILBURN; SLATON 2. CS - SOWDERS.

SOUTHEASTERN-LEX,KY.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALEX ELMADOLAR W  2.0 
RICHARD HARRIS   2.0 
  
OWENSBORO, KY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHRISTIAN SNYDER L  0.2 
JOHN MILBURN   1.1 
CORBIN MARTIN   1.0 
CARSON SOWDERS   0.2  10  13 
KOBE JOHNSON   0.1 

Win - ELMADOLAR. Loss - SNYDER. Save - None. WP - ELMADOLAR; HARRIS; SOWDERS. HBP - by SNYDER (SEIGLER); by ELMADOLAR (SLATON); by MILBURN (EVERSOLE); by MARTIN (CRAGER). BK - HARRIS; MARTIN; SNYDER 3. PB - MILBURN 2; GODEKE 2.

Umpires -
Start: 9:07 am Time: 1:43 Attendance:
Game notes: Piych Counts SE:Elmadolar-34,Harris-40 OBoro:Snyder-27,Milburn-22,Martin-16,Sowders-57,Johnson-7 Players of the game:SE-Dunham,OBoro-J.Edge

 
Play-by-Play
 

2019 Cal Ripken 11/70 Ohio Valley Region
SOUTHEASTERN-LEX,KY. 23 (1-0), OWENSBORO, KY 0 (0-1)
Jul 19, 2019 at Somerset, Ky. (Ward Correll Field 1)

SOUTHEASTERN-LEX,KY. starters: 7/2b SPILLMAN; 24/ss DUNHAM; 23/1b EVERSOLE; 15/c GIBSON; 30/p ELMADOLAR; 44/cf COOPER; 14/3b HILT; 13/rf SEIGLER; 3/lf HARRIS;

OWENSBORO, KY starters: 24/ss MILBURN; 28/c GODEKE; 5/cf SLATON; 99/3b SOWDERS; 4/lf M EDGE; 11/rf EMBRY; 13/p SNYDER; 2/1b J EDGE; 29/2b RICKARD;

SOUTHEASTERN-LEX,KY. 1st - SPILLMAN singled to shortstop. SPILLMAN stole second. DUNHAM doubled to center field; SPILLMAN advanced to third. EVERSOLE singled up the middle, RBI; DUNHAM advanced to third; SPILLMAN scored. EVERSOLE stole second. EVERSOLE advanced to third on a passed ball; DUNHAM scored on a passed ball, unearned. GIBSON walked. ELMADOLAR grounded out to ss, RBI; GIBSON advanced to third; EVERSOLE scored. COOPER singled to second base, RBI; GIBSON scored. COOPER stole second. COOPER advanced to third on a passed ball. HILT flied out to rf, SF, RBI; COOPER scored. SEIGLER hit by pitch. SEIGLER advanced to second on a balk. SEIGLER advanced to third on a balk. HARRIS singled to right field, RBI; SEIGLER scored. HARRIS advanced to second on a balk. MILBURN to p. EMBRY to 2b. SNYDER to rf. RICKARD to ss. SPILLMAN flied out to cf. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

OWENSBORO, KY 1st - MILBURN popped up to 2b. GODEKE struck out looking. SLATON hit by pitch. SLATON stole second. SLATON stole third. SOWDERS walked. SOWDERS out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SOUTHEASTERN-LEX,KY. 2nd - DUNHAM singled to third base. DUNHAM stole second. EVERSOLE hit by pitch. EVERSOLE stole second; DUNHAM stole third. GIBSON grounded out to p. ELMADOLAR singled to center field, RBI; DUNHAM scored. ELMADOLAR stole second; EVERSOLE stole third. COOPER reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the throw; ELMADOLAR scored, unearned; EVERSOLE scored, unearned. COOPER stole third. HILT grounded out to ss, RBI; COOPER scored, unearned. SEIGLER grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

OWENSBORO, KY 2nd - M EDGE struck out swinging. EMBRY singled to third base. SNYDER reached on a fielder's choice to third base; EMBRY out at second 3b to 2b. SNYDER advanced to second on a wild pitch. SNYDER out at third p to ss to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SOUTHEASTERN-LEX,KY. 3rd - MILBURN to c. MARTIN to p for GODEKE. JOHNSON to rf for SNYDER. HARRIS flied out to cf. CRAGER to 2b for SPILLMAN. CRAGER hit by pitch. DUNHAM reached on a fielder's choice to shortstop; CRAGER advanced to second on a fielding error by ss. EVERSOLE infield fly to ss. DUNHAM advanced to second; CRAGER scored on a muffed throw by cf, failed pickoff attempt. DUNHAM advanced to third on a throwing error by p. GIBSON tripled to right field, RBI; DUNHAM scored, unearned. ELMADOLAR singled to center field, RBI; GIBSON scored, unearned. ELMADOLAR advanced to second on a balk. COOPER grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

OWENSBORO, KY 3rd - CRAGER to ss. DUNHAM to c. EVERSOLE to lf. GIBSON to 3b. ELMADOLAR to 1b. JONES to rf for HILT. SEIGLER to 2b. HARRIS to p. J EDGE singled to left field. J EDGE advanced to second on a balk. J EDGE advanced to third on a wild pitch. RICKARD struck out looking. MILBURN walked. MILBURN stole second. GODEKE pinch hit for MARTIN. GODEKE popped up to ss. SLATON struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SOUTHEASTERN-LEX,KY. 4th - SOWDERS to p. JOHNSON to 3b. BELLEW to rf for J EDGE. GODEKE to 1b. GODEKE to rf. BELLEW to 1b. JONES tripled down the rf line. JONES scored on a muffed throw by p, unearned. SEIGLER struck out looking. HARRIS walked. HARRIS advanced to second on a wild pitch. CRAGER walked. CRAGER advanced to second on a passed ball; HARRIS advanced to third on a passed ball. DUNHAM singled to center field, advanced to second on the throw, advanced to third on a throwing error by 2b; CRAGER scored; HARRIS scored. EVERSOLE grounded out to 3b. DUNHAM scored on a passed ball, unearned. GIBSON walked. GIBSON stole second. ELMADOLAR singled to right field, RBI; GIBSON scored. COOPER walked; ELMADOLAR advanced to second. JONES singled to left field; COOPER advanced to second; ELMADOLAR advanced to third. SEIGLER walked, RBI; JONES advanced to second; COOPER advanced to third; ELMADOLAR scored. HARRIS singled through the right side, 2 RBI; SEIGLER advanced to second; JONES scored; COOPER scored. CRAGER walked; HARRIS advanced to second; SEIGLER advanced to third. SOWDERS to 3b. JOHNSON to p. DUNHAM doubled to left field, 2 RBI; CRAGER advanced to third; HARRIS scored; SEIGLER scored. EVERSOLE grounded out to ss. 10 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

OWENSBORO, KY 4th - CRAGER to rf. DUNHAM to ss. EVERSOLE to 1b. ELMADOLAR to c. JONES to lf. SOWDERS grounded out to 1b unassisted. M EDGE popped up to ss. EMBRY reached on a throwing error by 3b. JOHNSON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.